Uforstyrrelig

– Bliv herre over din opmærksomhed og vælg livet
Format: Bog
Sidetal: 304
Forfatter(e): Nir Eyal med Julie Li
Nyhed
kr. 325,00
ekskl. moms
kr. 406,25
inkl. moms

Tag kontrollen tilbage –  og gør op med forstyrrelsessamfundet

Hvordan tager du kontrollen tilbage over dit eget liv og får det bedste ud af teknologien, uden at teknologien tager det bedste ud af dig? Hvordan bliver du et uforstyrreligt menneske? Og hvor langt kan det bringe dig?

Hvis du leder efter en bog, der kan hjælpe dig med at træffe mere intentionelle valg i en stadig mere forstyrrende og larmende verden og handle på en måde, der bringer dig tættere på dine mål, så er Uforstyrrelig en bog for dig. Bogen giver dig indsigter og greb, der lærer dig at være ”uforstyrrelig”. Den inviterer dig til at tage del i opgøret mod forstyrrelsessamfundet og afbøde de negative konsekvenser, det har for dit liv, arbejde og for dine relationer.

Uforstyrrelig er en praktisk guide, der hjælper dig med at genvinde dit fokus i en verden fyldt med distraktioner. Bogen tilbyder konkrete tips og handlingsorienterede indsigter i, hvordan du bliver uforstyrrelig og tager kontrol over din opmærksomhed og tid og lever et mere meningsfuldt og produktivt liv.

Bogen lærer dig:

  • Hvorfor distraktioner på arbejdet ofte er symptomer på en syg organisationskultur – og hvad kuren mod dette er.
  • Hvad der reelt motiverer menneskelig adfærd, og hvorfor effektiv tidsstyring i virkeligheden handler om ”smertehåndtering”.
  • Hvordan det at være uforstyrrelig kan forbedre dine relationer og dit sexliv.
  • Hvordan man opdrager børn til et uforstyrreligt liv i en stadig mere distraherende verden.
  • Hvordan du via en evidensbaseret model i fire trin kan træne dig selv i at blive et uforstyrreligt menneske, der handler på de bedste intentioner.

Med forord af Henrik Dresbøll, forfatter til bestsellerbogen Få det til at ske (2020) og direktør for rådgiverbureauet WElearn A/S, der bygger adfærdsforandringer.

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 8234
ISBN: 9788772343464
Udgave måned/år: 06/24

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?