Feedbackkommunikation - i et didaktisk perspektiv

Kundernes anmeldelser
(0 anmeldelser)
Format: Bog
Sidetal: 120
Forfatter(e): Preben Olund Kirkegaard (red.), Niels Bech Lukassen (red.), Marie Neergaard, Wenke Mork Rogne, Kim-Daniel Vattøy, Thomas R. S. Albrechtsen og Siv Gamlem.
Nyhed
kr. 325,00
inkl. moms

Denne antologi tager fat på en drøftelse af feedbackkommunikation, undervisning og professionalisering på professionshøjskolerne og lignende videregående uddannelser. Der er to begrundelser for, hvorfor denne diskussion er på sin plads.

For det første står uddannelsessystemet over for modstridende forventninger om, hvad de skal gøre for at øge mulighederne for en udviklende og understøttende uddannelseskultur. For det andet har der været en stigende opmærksomhed rettet mod forskning i feedback og kommunikation om feedback. Feedback er et kernebegreb i enhver god undervisning, men er et underbelyst fænomen i relation til professionsdidaktik på professionshøjskolerne.

Denne antologi introducerer begrebet feedbackkommunikation, der udvikler feedbackbegrebet ved også at lægge vægt på kommunikationen af feedback og god undervisning. I løbet af seks bidrag undersøges forskellige måder at forstå god kommunikation på i relation til feedback, og hvordan det kan praktiseres som en professionsdidaktisk tilgang og relateres til forskellige sider af undervisningen. På baggrund af dette gives et bud på, hvordan arbejdet med feedback kan udvikles og struktureres.

Antologien er rettet mod undervisere og studerende på professionshøjskoler samt bachelor- og kandidatstuderende på pædagogiske universitetsuddannelser. Bogens bidragydere er: Thomas R. S. Albrechtsen, Siv Gamlem, Preben Olund Kirkegaard (red.), Niels Bech Lukassen (red.), Marie Neergaard, Wenke Mork Rogne og Kim-Daniel Vattøy.

Ingen anmeldelser endnu.
Skriv den første anmeldelse.
Varenr.: 7789
ISBN: 9788771606447
Udgave måned/år: 12/20
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?