Pædagogisk ledelse i teori og praksis

– Inspiration til ledere i ungdomsuddannelserne E-bog
Format: E-Bog
Sidetal: 180
Forfatter(e): Dorte Ågård og Søren Keller
kr. 244,00
ekskl. moms
kr. 305,00
inkl. moms

Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

Denne bog viser, at den bedste vej til at udvikle skoler og undervisning er at foretage et perspektivskifte hen imod mere og bedre pædagogisk ledelse, hvor blikket er rettet mod elevers læring i alle hjørner af organisationen.

Bogen vil bidrage til at kvalificere dit pædagogiske ledelsesarbejde og udvide det repertoire, du som leder har at trække på i dit daglige arbejde. Den fremlægger den omfattende forskning på området - bragt ned til et overskueligt omfang. Samtidig bringer den beskrivelser af konkrete erfaringer med pædagogisk ledelse i praksis fra danske ungdomsuddannelser for at give dig indsigt i andres dilemmaer, udfordringer og bud på løsningsmuligheder.

Bogens primære målgruppe er de mellemledere, der har mange opgaver tæt på lærerne og undervisningen, det vil sige uddannelsesledere, pædagogiske ledere, pædagogiske chefer, vicerektorer, kursusledere, pædagogiske konsulenter mv.

Bogen er en del af serien Unge i udvikling.

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7234-060-9
ISBN: 9788772340609
Udgave måned/år: 12/19
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?