Plakater til Hjernesmart pædagogik

Format: Plakat
Forfatter(e): Anette Prehn, illustrator: Mai-Britt Bernt Jensen
kr. 458,00
ekskl. moms
kr. 572,50
inkl. moms

De fem plakater henvender sig til de store børnehavebørn samt elever i indskoling og på mellemtrin - samtidig vil deres voksne også have stor glæde af at kigge med. Plakaterne fungerer som venlige påmindelser om, hvordan hjernen kan blive en medspiller i dagligdagen, og danner derved udgangspunkt for at styrke børns indre ro, selvkontrol og læring. De fem plakater er:

  • Kend din hjerne
  • Tramp gode stier i hjernen
  • Vend sproget - og gør hjernen til en medspiller
  • Bliv ven med din amygdala
  • Brug klisterpapir - og få mere plads i arbejdshukommelsen

Plakaterne er illustreret og tilrettelagt af Mai-Britt Bernt Jensen.

Plakaternes størrelse er: 59,40 høj x 42,00 bred. 

Plakaterne bygger på Anette Prehns bestseller fra 2015, Hjernesmart pædagogik, som fik disse ord med på vejen:

'Vanskeligt stof gjort tilgængeligt for enhver. Fuld af praksisnære værktøjer. Læs den!' Inger Marie Kristensen, skoleleder, Sct. Jacobi Skole.

'Anette Prehn bidrager i dén grad til at styrke og inspirere pædagogers samspil med børn.' Michael Andersen, pædagogisk leder i Gentofte Kommune.

Anette Prehn er sociolog og en af Danmarks mest anerkendte formidlere af forskning i øjenhøjde med børn og unge. Hun står blandt andet bag bestsellerserien "Hjernevenner". Se mere på www.hjernesmart.dk, hvor du også finder refleksionsspørgsmål til bogen. eller følg Anette Prehn og #hjernesmart på Instagram eller Facebook.

Se alle bøger her

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7747
ISBN: 9788771606379
Udgave måned/år: 01/17

Anette Prehn (1975) er en dansk sociolog, foredragsholder, underviser og forfatter til en række bøger om hjernens spilleregler, samt hvilken betydning, disse har for læring, ledelse, mental trivsel og socialt samspil. 

Anette Prehn er oprindeligt uddannet sociolog med særlig interesse for socialpsykologi og hjerneforskning. Hun har været iværksætter siden 2005 og er i dag leder for Centre for Brain-Based Leadership and Learning.

Udover at være forfatter til en række anmelderroste bøger, vandt Anette Prehn i 2009 prisen som “Årets underviser – ledelse og coaching” ved den norske konference Confex. Anette Prehn er desuden formand for det Nationale Stresspanel.

 


Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?