ICDP i dagplejen

– refleksioner og øvelser i praksis
Format: Bog
Sidetal: 102
Forfatter(e): Carina Brøndum Leed og Anni Poulsen
kr. 248,00
ekskl. moms
kr. 310,00
inkl. moms

Denne bog sætter fokus på det værdifulde samspil, der foregår mellem dagplejeren og børnene. I ICDP i dagplejen gennemgås tankerne bag ICDP, hvorefter de otte samspilstemaer, der udgør ICDP, præsenteres. Til hvert tema hører både øvelser og spørgsmål, som man kan tage udgangspunkt i, når man alene eller sammen med andre reflekterer over sin praksis og sin relation til børnene.

Besøg bogens hjemmeside på www.dafolo.dk/ICDP, hvor du kan downloade skemaer og redskaber fra bogen til brug i egen praksis.

'Fantastisk bog, som er let at læse og forstå. (...) Jeg vil kalde bogen: enhver dagplejers bibel' - Jette Glasdam Jensen, dagplejer.

'Bogen rammer spot on i den daglige praksis i dagplejen og bliver derved vedkommende og spændende læsning for flere faggrupper. (...) ICDP i dagplejen bør ejes af en hver dagplejer og dagplejepædagog' - Janni Ladefoged, dagplejepædagog i Brønderslev Kommune.

Læring er for alvor kommet på dagsordenen i den pædagogiske praksis på 0-6-års-området. Serien 'Læring i dagtilbud' sætter fokus på, hvordan det pædagogiske personale kan tilrettelægge gode betingelser for børns udvikling og læring og dermed styrke og lægge grunden for børnenes nysgerrighed og glæde ved at lære.

Seriens målgruppe er pædagogisk personale og ledere i daginstitutioner, men også studerende og undervisere på pædagoguddannelsen samt dagplejere og pædagogiske konsulenter kan have glæde af at læse med.

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7720
ISBN: 9788771605099
Udgave måned/år: 11/17
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?