Lær at lære med refleksion og respons

– Lærervejledning til dansk på mellemtrinnet
Format: Bog
Sidetal: 96
Forfatter(e): Lis Pøhler
kr. 249,00
ekskl. moms
kr. 311,25
inkl. moms

Lærervejledningen til Lær at lære med refleksion og respons giver en kort teoretisk introduktion til materialet og tydeliggør materialets anvendelsesmuligheder som supplement til danskundervisningen på mellemtrinnet.

Vejledningen rummer desuden en side-for-side-vejledning med kommentarer til samtlige opgaver samt en række kopiark, som man samtidig får adgang til som downloads på denne side under Supplerende materialer.

Vejledningen omfatter Lær at lære med refleksion og respons – Dansk på mellemtrinnet 1, 2 og 3.

Arbejdet med elevhæfterne Lær at lære med refleksion og respons – Dansk på mellemtrinnet 1, 2 og 3 bidrager til lærerens løbende evaluering af elevernes udbytte af undervisningen på mellemtrinnet. Som lærer får du indblik i elevernes grundlæggende forståelse og mestring af centrale læringsstrategier og dermed et redskab til at guide eleverne i deres faglige udvikling. Med Lær at lære kan du arbejde med evaluering og feedback i et fremadrettet perspektiv. Læs mere om elevhæfterne til dansk.

Sådan skriver anmelderne:
Læsepædagogen

"Lær at lære er i min optik et lækkert materiale med gennemarbejdede opgaver, som bygger oven på det lærte og udvider elevernes evne til at se på egne tekster, og derved skal de lære at vurdere, om deres egne løsninger er de bedste. Eleverne bliver med andre ord styrket i deres bevidsthed om, hvordan de lærer, mens de lærer." 
Læsepædagogen, maj 2023.

Folkeskolen.dk, Alice Nørlem

 Yderst vedkommende materiale
"Materialet er meget overskueligt. Der er ganske lidt tekst, eleverne skal forholde sig til, alligevel kræver materialet en grundig arbejdsindsats af eleverne. Materialets ypperste kvalitet er gennemgangen af strategier, ingen af aktiviteternes formål er uklare for eleverne, alt bliver forklaret og begrundet. Det er materialets scoop efter min mening." Folkeskolen, december 2022
Se hele anmeldelsen

Varenr.: 8175
ISBN: 9788772342368
Udgave måned/år: 09/22

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?