Mod

Format: Bog
Sidetal: 24
Forfatter(e): Anette Prehn
kr. 40,00
ekskl. moms
kr. 50,00
inkl. moms

Minimumskøb: 5 stk.

Antal Pris/stk.
5 kr. 38,00
30 kr. 35,00

Mod handler om, hvordan vi mennesker nogle gange kan gøre ting (eller undlade at gøre ting), selv om vi inderst inde mærker, at det er forkert. I situationen mangler vi modet til at sige fra og stå op for det, vi tror på.

Bogen her viser, hvor vigtigt det er, at vi som mennesker øver os i at finde modet frem i mange af livets situationer. Det er ikke nemt. Men den gode nyhed er, at hver gang vi handler modigt, bliver vi lidt bedre til det. Det kan faktisk blive en vane. Denne bog viser, hvordan du kan tage det første skridt.

Serien Menneskekender er en række minibøger, der forklarer socialpsykologi i øjenhøjde. De viser, hvordan vi kan ændre nogle af de uheldige mønstre, som let kan opstå mellem mennesker, ved at tilvælge værdier som Mod. Bøgerne er skrevet til teenagere og de voksne, der omgiver dem. De fås som klassesæt og anbefales brugt i udskolingsklasser.

Anette Prehn er sociolog og en af Danmarks dygtigste formidlere af forskning i øjenhøjde med børn og unge. Hun står blandt andet bag bestsellerserien 'Hjernevenner'. Se mere på www.hjernesmart.dk, hvor du også finder refleksionsspørgsmål til bogen.

 

Sådan skriver anmelderne:
Bjarne W. Andresen, Pædagogendk

Det er modigt at beskrive så stort et emne på så lidt plads. Anette Prehn har gjort det igen. Endnu en let, overskuelig tekst, som ikke viger udenom at tage fat i tunge begreber.


Milgram-eksperimentet viste i 1961, at et tilstrækkeligt autoritært set up kan få mennesker til at gøre uhyrlige ting som at give livstruende stød til det, de tror er forsøgspersoner, som svarer forkert i et læringseksperiment. I Mod bliver forsøget beskrevet grundigt: Baggrunden, forløbet og ikke mindst de resultater, vi kan hente ud af det.


Læs hele anmeldelsen her


Mod er andet hæfte i serien Menneskekender, som henvender sig til teenagere. På www.hjernesmart.dk kan man finde refleksionsspørgsmål til hæfterne samt supplerende materiale.


Jeg håber, at alle i løbet af deres teenageår stifter bekendtskab med Menneskekenderserien, enten i skole, fritidstilbud eller privat.

Mette F. Dyreborg, Lektørudtalelse, DBC

"En rigtig fin lille bog om et vigtigt emne. Bogen har gode ordforklaringer og masser af eksempler, der tydeliggør bogens tema og motiv.

Indholdet er rigtig godt, men en bog i denne størrelse og format kan nemt forsvinde i mængden af andre bøger på et bibliotek. Selvom bogens format fungerer mindre godt, anbefales bogen alligevel til både læringscentre og folkebiblioteker, da bogens indhold er relevant og interessant."

Varenr.: 8064
ISBN: 9788771609820
Udgave måned/år: 11/20

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?