Menneskekender – serie med tre minibøger

Format: Bog
Forfatter(e): Anette Prehn
- 25%
kr. 130,00
kr. 97,50
ekskl. moms
kr. 162,50
kr. 121,88
inkl. moms

Serien “Menneskekender” består af tre minibøger, der forklarer socialpsykologi i øjenhøjde: Ansvar, Mod og Empati.

Bøgerne viser, hvordan vi kan ændre nogle af de uheldige mønstre, som let kan opstå mellem mennesker, ved at øve os i at handle ansvarligt, modigt og empatisk.

Bøgerne er skrevet til teenagere og de voksne, der omgiver dem. De fås også hver især som klassesæt og anbefales brugt i udskolingsklasser, som tilmed får adgang til refleksionsspørgsmål, dilemmaer og eksperimenter online.

Anette Prehn er sociolog og en af Danmarks mest anerkendte formidlere af forskning i øjenhøjde med børn og unge. Hun står blandt andet bag bestsellerserien "Hjernevenner". Se mere på www.hjernesmart.dk, eller følg Anette Prehn og #hjernesmart på Instagram eller Facebook.

Se alle bøger her

 

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 8170
ISBN: 9788772341965
Udgave måned/år: 11/21

Anette Prehn (1975) er en dansk sociolog, foredragsholder, underviser og forfatter til en række bøger om hjernens spilleregler, samt hvilken betydning, disse har for læring, ledelse, mental trivsel og socialt samspil. 

Anette Prehn er oprindeligt uddannet sociolog med særlig interesse for socialpsykologi og hjerneforskning. Hun har været iværksætter siden 2005 og er i dag leder for Centre for Brain-Based Leadership and Learning.

Udover at være forfatter til en række anmelderroste bøger, vandt Anette Prehn i 2009 prisen som “Årets underviser – ledelse og coaching” ved den norske konference Confex. Anette Prehn er desuden formand for det Nationale Stresspanel.

 


Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?