Lille Stens rejse

Format: Bog
Sidetal: 40
Forfatter(e): Anette Prehn
kr. 119,00
ekskl. moms
kr. 148,75
inkl. moms

Kan en sten i knæet udvikle sig til noget godt? I denne rimende børnebog snubler Liva og får en sten kilet ind i knæet. Det gør ondt, og hun må på skadestuen for at få den ud. Lille Sten er derimod på en festlig rejse; med bil, på sygehus og i spotlyset fra lægens undersøgelseslampe. Liva og Sten er med til det samme, men de oplever langt fra det samme.

Bestseller-forfatter Anette Prehn giver i denne historie liv til den vigtige pointe, at samme begivenhed kan opleves meget forskelligt - alt efter den vinkel, vi kigger fra. Med historien inspirerer hun børn (og deres voksne) til at se på en situation fra nye perspektiver, ved at tage forskellige 'briller' på.

'Anette Prehn er ved at udvikle et helt lille 'pensum' af omfortolkningsteknikker, der hjælper børn og voksne. Jeg elsker denne vision, og der er stærkt brug for den. Omfortolkning er et af de mest effektive værktøjer, der findes, til at forebygge stress og nedtrykthed i hverdagen. Det lærer os at give næring til flere af de følelser, tanker og handlinger, der skaber mening og glæde i vores liv.' - Karen Shue, klinisk neuropsykolog, Brain and Health.

Bogen er illusteret af Jens Hage.

Anette Prehn er sociolog og en af Danmarks mest anerkendte formidlere af forskning i øjenhøjde med børn og unge. Hun står blandt andet bag bestsellerserien "Hjernevenner". Se mere på www.hjernesmart.dk, eller følg Anette Prehn og #hjernesmart på Instagram eller Facebook.

Se alle bøger her

Sådan skriver anmelderne:
Karen Shue, klinisk neuropsykolog, Brain and Health.

'Anette Prehn er ved at udvikle et helt lille 'pensum' af omfortolkningsteknikker, der hjælper børn og voksne. Jeg elsker denne vision, og der er stærkt brug for den. Omfortolkning er et af de mest effektive værktøjer, der findes, til at forebygge stress og nedtrykthed i hverdagen. Det lærer os at give næring til flere af de følelser, tanker og handlinger, der skaber mening og glæde i vores liv.' - 

Kai Pedersen, Specialpædagogisk månedsblad

"En "Læs højt" bog med lidt for store illustrationer og en noget kort tekst, men de passer på en sjov måde sammen. Teksten er en rimetekst, og det gør den fornøjelig at lytte til:
"Den vinkel, som vi kigger fra, bestemmer følelsen, vi har". 
Bogen indeholder informationstekst til det barn der læser bogen selv og til den voksne der læser højt. Bogen passer til børnehave-2. klasse".
Kai Pedersen, Specialpædagogisk månedsblad

Kent Poulsen, Børn & Bøger

Vi får med denne bog et redskab til en spirende forståelse af empati og endda demokratisk dannelse - i imponerende børnehøjde. Omfortolkning er ordet! Bagerst i bogen er der sider med gode råd til læseren/barnet og den voksne.
Hermed store anbefalinger. 

Varenr.: 8116
ISBN: 9788772340548
Udgave måned/år: 01/21

Anette Prehn (1975) er en dansk sociolog, foredragsholder, underviser og forfatter til en række bøger om hjernens spilleregler, samt hvilken betydning, disse har for læring, ledelse, mental trivsel og socialt samspil. 

Anette Prehn er oprindeligt uddannet sociolog med særlig interesse for socialpsykologi og hjerneforskning. Hun har været iværksætter siden 2005 og er i dag leder for Centre for Brain-Based Leadership and Learning.

Udover at være forfatter til en række anmelderroste bøger, vandt Anette Prehn i 2009 prisen som “Årets underviser – ledelse og coaching” ved den norske konference Confex. Anette Prehn er desuden formand for det Nationale Stresspanel.

 


Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?