Til kamp mod kedsomhed

Format: Bog
Sidetal: 228
Forfatter(e): Nanna Paarup, Louise Tidmand, Nadia Holmgren og Mette Marie Ledertoug
kr. 356,00
ekskl. moms
kr. 445,00
inkl. moms

Skru ned for kedsomhed og op for den gode læring!

Rigtig mange elever keder sig i den danske folkeskole. De keder sig ikke bare en gang imellem- de keder sig så meget eller så hyppigt, at det har betydning for deres læring, sundhed og trivsel.

I denne bog går forfatterne til kamp mod kedsomhed - og de inviterer dig til at gå med. Med udgangspunkt i den bedste og nyeste viden om læring og kedsomhed får du gennem bogen anvist en lang række veje og værktøjer til at gøre en indsats mod kedsomhed på din skole og i din egen undervisning.

Bogen indeholder 90 øvelser målrettet elever og undervisere, som kan laves med enkelte elever, med klasser, med en årgang, i underviserteams eller på skoleniveau.

Til kamp mod kedsomhed er skrevet til undervisere og pædagogisk personale i skolen og på ungdomsuddannelserne. Den kan med fordel også læses af skoleledere, udviklingskonsulenter, PPR-personale og studievejledere.

Bogens fire forfatter Louise Tidmand, Nadia Holmgren, Nanna Paarup og Mette Marie Ledertoug har en baggrund i den pædagogiske verden og et fundament i positiv psykologi. De brænder for at skabe optimal læring og trivsel både for børn og voksne, og derfor går de sammen til kamp mod kedsomhed.

Omtale af bogen

'Til kamp mod kedsomhed er en sådan håndbog, og det er en god en af slagsen. Bogen bør findes i alle forberedelsesrummene på alle landets skoler. Klar til brug, når udfordringerne melder sig.' - Folkeskolen

'Bogen er let tilgængelig og inspirerende, samt giver et indblik i hvad der er på spil ved kedsomhed, og hvad der er af muligheder for at gør noget ved den. Dermed understøtter den muligheden for dialog med eleven.' - Børnehaveklasseforeningen - Læs hele anmeldelsen her!

'Kedsomhed er ikke bare kedsomhed, kedsomhed er mange ting. Denne bog er spændende læsning og megen ny viden. Det er en håndbog/brugsbog/arbejdsbog. Det er en teambog, der er oplagt til brug i teamets studiekreds. Jeg må indrømme, at jeg har nydt at læse bogen, selvom den er omfangsrig og spækket med viden, specielt fordi den har en dejlig layout - en læsevenlig layout. Og så har den spørgsmål til hver kapitel, omfangsrig litteraturliste, stikordsregister, oversigt over øvelserne både for de enkelte kapitler og alfabetisk. Den er en meget væsentlig bog. Selvom der er fire forfattere, fremstår bogen som et helstøbt værk. Alle skoler bør have den i mere end et eksemplar.' - Kai Pedersen, AKTbladet.

'Det er en meget inspirerende udgivelse, som giver lyst til at tage kampen op mod kedsomhed og som giver et godt afsæt for at kunne lykkes med det. (...) Bogen er en fantastisk hjælp for undervisere og kommende undervisere til at højne elevernes engagement og læringslyst.' - Dansk BiblioteksCenter
Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7832
ISBN: 9788771606706
Udgave måned/år: 03/18

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?