Bogpakke: Fællesskabende didaktikker

Format: Bog
kr. 849,00
ekskl. moms
kr. 1.061,25
inkl. moms

Leveringstid: 1-2 hverdage

Spar over 25 % ved køb af de fire bøger samlet i denne bogpakke!

Find inspiration til arbejdet med fællesskabende didaktikker!

Fællesskabende didaktikker handler om gennem undervisningen at skabe et fagligt indhold, som også styrker klassens fællesskab. Det skaber mulighed for aktiv deltagelse og fremmer både oplevelsen af og læringen gennem fællesskaber i skolen.

Med denne bogpakke får I viden om fællesskabende didaktikker og konkrete eksempler på, hvordan det kan se ud i praksis.

Bogpakken indeholder:

Tjek på Nest som Mellemform af Eva Bartram og Stine Clasen, der hjælper jer godt i gang med Nest, og hvordan I med tjeklister og modeller fra inklusionsmetoden kan styrke jeres mellemformer ved at lade det specialpædagogiske og almenpædagogiske supplere hinanden i klasserummet.

Visuel støtte til alle børn – En praktisk guide af Signe Søndergaard Baden, der introducerer til, hvad visuel støtte er, og hvordan det kan bruges i praksis – ikke kun til børn med specialpædagogiske behov, men til alle børn. For alle børn har glæde af visuel støtte.

Praksisfaglighed i skolen af Andreas Rasch-Christensen (red.), en antologi skrevet af danske forskere og praktikere, der viser, hvad praksisfaglighed er, og hvordan du som underviser kan integrere praksisfaglighed i din undervisning.

Pædagogisk værtskab og uro i skolen af Rasmus Alenkær, der handler om, hvordan I med pædagogisk værtskab kan komme uroen til livs ved at skabe rammer og relationer, der giver børn følelsen af at være velkomne i skolen.

TILBUDSPRIS: 849,- ekskl. moms – spar over 25 % nu

 

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 8267
Udgave måned/år: 04/24

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?