Stierne i hjernen

Format: Bog
Sidetal: 24
Forfatter(e): Anette Prehn
kr. 37,00
ekskl. moms
kr. 46,25
inkl. moms

Minimumskøb: 10 stk.

Antal Pris/stk.
10 kr. 36,00
30 kr. 35,00

Stierne i hjernen hjælper børn og unge med at forstå, hvad der sker i hjernen, når man lærer noget nyt og måske bøvler lidt med det. Den giver indsigt i hjernens spilleregler og er rigt illustreret og jordnært fortalt, som kun Anette Prehn formår.

Stierne i hjernen har til formål at styrke børns:

  • mod på at lære
  • tackling af udfordrende situationer
  • evne til at afkode sociale koder på livets forskellige arenaer og navigere i dem.

Dermed er minibogen et konkret og jordnært bud på, hvordan børns robusthed kan styrkes fra en tidlig alder.

Med letgenkendelige eksempler fra hverdagen forklarer Anette Prehn i Stierne i hjernen, hvordan hjernens reaktioner kan gøre det svært at håndtere overvældende situationer, og hvordan man bliver tryg i dem.

Minibogen kan bruges af pædagoger, lærere og forældre, som sammen med deres børn gerne vil have en større forståelse af hjernens spilleregler.

Stierne i hjernen kan også købes i en pakke med 30 stk.

Køb pakke med 30 stk. af Stierne i hjernen

Anette Prehn er sociolog, prisvindende formidler og forfatter til en række bøger om hjernens spilleregler. Blandt andet har hun skrevet de populære Hjernesmart-bøger. Hun mestrer den særlige kunst at forklare svær viden på en enkel og jordnær måde, så den let kan forstås, huskes og gøre gavn i menneskers hverdag. Se mere: www.hjernesmart.dk.

Serien 'Hjernevenner'er en række små bøger om hjernens spilleregler, som er skrevet, så de kan forstås og bruges fra cirka 10 år og opefter. Dette er den første bog i serien.

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7821
ISBN: 9788772341521
Udgave måned/år: 08/17

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?