Stierne i hjernen

Format: Bog
Sidetal: 24
Forfatter(e): Anette Prehn
kr. 48,00
ekskl. moms
kr. 60,00
inkl. moms

Minimumskøb: 10 stk.

Antal Pris/stk.
10 kr. 38,00
30 kr. 37,00

Stierne i hjernen hjælper børn og unge med at forstå, hvad der sker i hjernen, når man lærer noget nyt og måske bøvler lidt med det. Den giver indsigt i hjernens spilleregler og er rigt illustreret og jordnært fortalt, som kun Anette Prehn formår.

Stierne i hjernen har til formål at styrke børns:

  • mod på at lære
  • tackling af udfordrende situationer
  • evne til at afkode sociale koder på livets forskellige arenaer og navigere i dem.

Dermed er minibogen et konkret og jordnært bud på, hvordan børns robusthed kan styrkes fra en tidlig alder.

Med letgenkendelige eksempler fra hverdagen forklarer Anette Prehn i Stierne i hjernen, hvordan hjernens reaktioner kan gøre det svært at håndtere overvældende situationer, og hvordan man bliver tryg i dem.

Minibogen kan bruges af pædagoger, lærere og forældre, som sammen med deres børn gerne vil have en større forståelse af hjernens spilleregler.

Stierne i hjernen kan købes som klassesæt med 30 stk.

Anette Prehn er sociolog, prisvindende formidler og forfatter til en række bøger om hjernens spilleregler. Blandt andet har hun skrevet de populære Hjernesmart-bøger. Hun mestrer den særlige kunst at forklare svær viden på en enkel og jordnær måde, så den let kan forstås, huskes og gøre gavn i menneskers hverdag. Se mere: www.hjernesmart.dk.

Serien 'Hjernevenner' er en række små bøger om hjernens spilleregler, som er skrevet, så de kan forstås og bruges fra cirka 10 år og opefter. Dette er den første bog i serien.

Se alle bøger her 

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7821
ISBN: 9788772341521
Udgave måned/år: 08/17

Anette Prehn (1975) er en dansk sociolog, foredragsholder, underviser og forfatter til en række bøger om hjernens spilleregler, samt hvilken betydning, disse har for læring, ledelse, mental trivsel og socialt samspil. 

Anette Prehn er oprindeligt uddannet sociolog med særlig interesse for socialpsykologi og hjerneforskning. Hun har været iværksætter siden 2005 og er i dag leder for Centre for Brain-Based Leadership and Learning.

Udover at være forfatter til en række anmelderroste bøger, vandt Anette Prehn i 2009 prisen som “Årets underviser – ledelse og coaching” ved den norske konference Confex. Anette Prehn er desuden formand for det Nationale Stresspanel.

 


Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?