Kom godt og effektivt fra intention til handling

Med FÅ DET TIL AT SKE-KITTET får I et unikt redskab til at komme fra gode intentioner til faktiske handlinger, der giver mening og resultater i hverdagen.

"Værktøjet er fantastisk til at få lederne til at tænke anderledes omkring ledelse af adfærd."

 

Det går ofte galt, når vi skal ændre adfærd og skabe forandringer i organisationer. Et sted fra intention til handling glipper det.

 

Med Få Det Til At Ske-kittet får du en række konkrete redskaber, der understøtter jeres arbejde med forandringsprocesser i organisationen.

 

Kittet giver en struktur for jeres samtaler, når I skal omsætte gode intentioner til faktiske handlinger.

 

Kittet er baseret på værktøjerne fra bestseller-bogen Få det til at ske af Henrik Dresbøll – og det er let og ligetil at bruge, når I står over for forandringer, der involverer ændring af adfærd.

 


 


Få Det Til At Ske-kittet
– dit redskab i forandringsprocessen

Få Det Til At Ske-kittet er et effektivt arbejdsredskab, der hjælper med at identificere forhindringer og finde handlemuligheder i jeres arbejde med at skabe forandringer og drive ny adfærd.

Med kittet lærer I at bruge mikrohandlinger til at opnå maksimal effekt i jeres forandringsprocesser.

 

Kittet består af: 

  • Adfærdstragt – til at diskutere, hvordan I oversætter forandringer til hverdagshandlinger

  • Adfærdshjul – til at diskutere forhindringer, løsninger og greb til at oversætte de gode intentioner til faktiske handlinger

  • 46 adfærdskort – med greb og løsninger til arbejdet med at få noget til at ske
     
  • Den lille prøvehandling – en skabelon til at lave praksiseksperimenter med gennem mikrohandlinger

  • Brugsanvisning – så du nemt kommer i gang med kittet

  • Videoguide – hvor Henrik Dresbøll introducerer dig til kittet.

Det hele er udviklet til, at du kan bruge værktøjerne i praksis i din organisation og dit arbejde med forandringsprocesser. 

 

Uanset om du er leder, konsulent eller I som team står over for forandring, får du her et effektivt middel til at facilitere forandringsprocessen og skabe en effektiv vej fra intention til handling.

 

Læs mere og køb kittet

 


 

Se kort introduktion til kittet

 

 


 


Henrik Dresbøll
er forfatter til bestsellerbogen Få det til at ske, som kittet udspringer af. Henrik er cand.mag. i kognitiv semiotik, var i 2011 medstifter af et af Danmarks første adfærdsbureauer og er i dag direktør for rådgiverbureauet WElearn A/S, der bygger adfærdsforandringer. Han har i over 20 år arbejdet med kommunikation, forandring og adfærd for internationale brands, organisationer, styrelser og ministerier.

 

Se bogen Få det til at ske

 


PODCAST: Få det til at ske-metoden

Hør, hvordan du kan bruge metoden og oversætte intention til handling i din hverdag.

 

 


 

"Jeg er især begejstret for adfærdshjulet, som kombinerer grundlæggende adfærdsdesignmetodik med organisatorisk implementering og især typiske organisatoriske barrierer for forandring. Det er superstærkt at have de to dele i kombination, da man så kan få organisationen til selv – meget konkret – at arbejde med sine egne barrierer for at få adfærdsændringer til at ske. Det er nødvendigt, hvis en ønsket forandring skal lykkes.”

Annemarie Malchow-Knudsen, partner i Implement Consulting Group

 

"Jeg har brugt Få det til at ske-kittet som faciliteringsværktøj i forskellige workshops med ledere, der gerne vil lede konkrete adfærdsændringer. Værktøjet er fantastisk til at få lederne til at tænke anderledes omkring ledelse af adfærd. En stor anbefaling til ledergrupper, der hvert år må erkende, at et flertal af aktiviteterne i forretningsplanen igen blev skubbet til Q4."

Mogens Fog, partner i GML-HR og tidligere direktør for Center for Ledelse (CfL)

 


 

Strandgårdskolen: "Metoden ledte os nye steder hen"

"Få det til at ske-metoden satte en ny retning for vores samtale som team og ledte os nogle nye og andre steder hen, end vi ellers ville have været. Som facilitator var det en ny, lærerig og meningsfuld måde at arbejde for mig og mit team." Svend Merring Madsen, pædagogisk vejleder på Strandgårdskolen.

 

"Få det til at ske-metoden hjalp mine kolleger og jeg til at blive konkrete på, hvad det er vi ønsker at få til at ske, og hvordan vi kan komme derhen ved at gøre det indlysende, fagligt attraktivt og let at udføre en ny praksis."

Frank, vejleder

Medarbejdere på Strandgårdskolen arbejder med Få det til at ske-kittet

 

 


 

Få det til at ske i professionelle læringsfællesskaber

Lyt til podcasten med pædagogisk konsulent Christian Søndermand Bro om, hvordan Mariager Fjord Kommune brugte Få det til at ske-metoden i skolernes professionelle læringsfællesskaber.

 Køb Få Det Til At Ske-kittet