Om Dafolo

Dafolo forlag er en af markedets største spillere inden for udgivelse af trykte og digitale produkter til skole- og dagtilbudsområdet.

 

Vores redaktionsområder dækker almen pædagogisk og psykologisk faglitteratur til dagtilbud, grundskoler og professionshøjskoler. Hertil kommer udgivelser inden for lovstofområdet og træningsmaterialer til danskundervisningen. Vi har desuden en stærk profil inden for ledelseslitteratur.

 

Forlagets produkter henvender sig til lærere, pædagoger, dagtilbuds- og skoleledere, områdeledere, forvaltningsansatte, pædagogiske konsulenter, lærer- og pædagogstuderende, undervisere og studerende på diplom- (PD), master- og kandidatniveau (f.eks. cand.pæd.) og anden form for efter- og videreuddannelse.

 

Dafolo tilbyder desuden efter- og videreuddannelse i form af konferencer, kurser, oplæg, studieture eller individuelle forløb.

 

Vi er klar til at hjælpe

Kontakt os på telefon 9620 6670 eller e-mail forlag@dafolo.dk for rådgivning eller sparring omkring valg af bøger og materialer, der matcher jeres behov.

 

Medarbejdere

 

 

Forlagsredaktør 

Mette Johnsen Elbeck 

mje@dafolo.dk 

2484 5706

 

 

 

Forlagsredaktør 

Sophie Hill

shi@dafolo.dk

4139 4508

 

 

 

 

Forlagsredaktør 

Lise Nerlov

ln@dafolo.dk 

4015 0716

 

 

 

 

Salgs- og kundeservicekonsulent 

Dorte Kristensen

dk@dafolo.dk 

2080 2828

 

 

Salgs- og kundeservicekonsulent 

Winnie Bitsch

wib@dafolo.dk 

2080 2829

 

 

 

 

 

 

 

Kommunikationskonsulent

Sofie Aarup Langballe Sørensen

sas@dafolo.dk 

2080 2830

 

 

 

 

Kommunikationskonsulent

Stine Honoré

sho@dafolo.dk 

5152 4944

 

 

 

 

 

 

Forlagsdirektør

Mette Boye

mb@dafolo.dk 

4022 0467

 

 

Presse

Er du journalist, blogger eller på anden måde beskæftiget med at anmelde bøger, er du velkommen til at kontakte os for et anmeldereksemplar, et billede af bogens forside eller andet. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du kan finde den rette medarbejder i medarbejderoversigten.

 

Du er også meget velkommen til at tilmelde dig vores gratis nyhedsbreve. Vælg det eller de områder, der har relevans for dig.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev