Blik for samspillet

– reflekterende dialoger om hverdagens samspil i dagtilbud E-bog
Format: E-Bog
Sidetal: 280
Forfatter(e): Sofie Henriksen og Margrethe Brun Hansen
kr. 312,00
ekskl. moms
kr. 390,00
inkl. moms

Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

Hverdagen i en pædagogisk praksis med børn er vigtig, kompleks og kræver omtanke.

Samspillene i hverdagen udgør grundlaget for jeres praksis, og de utroligt mange samspil med børn, forældre og kolleger påvirker, udvikler og understøtter de vigtige relationer.

Med denne bog får I en håndsrækning til at skærpe jeres Blik for samspillet.

Bogen indeholder over 100 praksisfortællinger, hvoraf de 35 er visuelle samspilssituationer - som tegningen med Laurits og Eva på forsiden. Tegningerne indfanger hver især nogle genkendelige, finurlige, eftertænksomme og dilemmafyldte hverdagssamspil.

De er inddelt i fem vigtige fokusområder, som jer, der arbejder i dagtilbud, har indflydelse på, er en del af og har ansvar for: Følelser, Mestring, Sprog, Forældresamarbejde og Personalesamarbejde.

Bogen støtter jer I at sætte tiden i stå for en stund og forstørre hverdagens samspil, og med bogens spørgeramme ved hånden guides I til at være nysgerrige på jer selv og hinandens perspektiver, have reflekterende dialoger og sammen evaluere og udvikle jeres egne samspil og relationer.

Sådan skriver anmelderne:
Mathilde Margrethe Graulund, Børn og unge

Blik for samspillet skal skabe respekt for pædagogernes hverdag. Den viser, hvor vigtigt det pædagogiske arbejde er, og hvor væsentligt samspillet med børn, kolleger og forældre er. Med over 100 praksisfortællinger, hvor 35 er tegninger, kan pædagoger spejle sig i andres fortællinger og reflektere over deres egen praksis.

Louise Klinge, forord

Forfatterne bidrager til at styrke læserens indsigt i mennesker - store som små - og vores relationer til hinanden, og samtidig beriges man af, at bogen er både fængende, rørende og praktisk anvendelig. 

Varenr.: 7234-093-7
ISBN: 9788772340937
Udgave måned/år: 08/20
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?