Det ved vi om - små børns hjerneudvikling E-bog

Format: E-Bog
Sidetal: 56
Forfatter(e): Charlotte Ringsmose og Jonas Dissing El Kabier
kr. 180,00
ekskl. moms
kr. 225,00
inkl. moms

Denne bog er en E-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 1 time. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

Hjernen lærer hele tiden. Men særligt i vores barndom er hjernen formbar og plastisk, og netop det faktum stiller en række krav til de professionelle voksne i landets dagtilbud. Denne bog undersøger det, vi kan kalde de optimale samspil for barnets hjerneudvikling. Udgangspunktet er, at den udvikling, der finder sted i den tidlige barndom, er af afgørende betydning for vores samlede livsforløb.

Ved at styrke kendskabet til børns hjerneudvikling vil den professionelle voksne være i stand til at yde en passende og tilgængelig omsorg – med blik for tilknytning, kontaktskabelse, voksen-barn-relationen, fælles opmærksomhed og samspil. Ikke mindst vil et kendskab til børns tidlige hjerneudvikling kunne bidrage til at skabe lige vilkår for udvikling på tværs af udsathed og baggrund.


Sådan skriver anmelderne:
Mette van Amerongen, Audiologopæd, Bestyrelsesmedlem i ALF skriver i Dansk Audiologopædi – fagblad for audiologopæder
Bogen har i hvert kapitel beskrivelser for praksis – både eksemplariske, men også situationer, der viser, hvad der sker, når der ikke tages hensyn til barnets udviklingsniveau og -behov. Desuden er der lister og kasser med anbefalinger til, hvordan det pædagogiske personale imødekommer disse behov med udgangspunkt i sig selv. Bogen kan med fordel læses, hvis man vil reflektere over eget samspil med de små hoveder – og dermed er bogen også relevant for logopæderne.

Varenr.: 7234-076-0
ISBN: 9788772340760
Udgave måned/år: 05/20
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?