Flere snakkepakker E-bog

Format: E-Bog
Forfatter(e): Lotte Salling
kr. 332,50
ekskl. moms
kr. 415,62
inkl. moms

Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 1 time. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

”Snakkepakkerne” i denne bog er spækket med sprogstimulerende aktiviteter for de cirka 2 1/2-6-årige børn i vuggestue, børnehave og børnehaveklasse. Med omdrejningspunkt i 46 emner lige fra ”sut” til ”supermand” kan bogen bruges som basis for kreativt sprogarbejde gennem et helt år.

Formålet er at få gang i snakken og udfordre børnenes sprog samt igennem dialog og varierede aktiviteter at fremme børnenes ordforråd og interesse for skriftsproget. Et alsidigt fokus på både sprog, krop, natur og kulturelle udtryksformer gør den desuden oplagt til brug i arbejdet med de pædagogiske læreplaner.

Til hvert emne hører:

  • en ”snakkeremse” og en sang
  • yderligere sangforslag, der handler om emnet
  • forslag til billedbøger
  • forslag til tegne- og skriftsprogsaktiviteterPå hjemmesiden www.snakkepakker.dk findes masser af ekstramateriale – både til børn og voksne. Her er uddybende spørgsmål til fokusord, forslag til leg med skriftsprog, rimord og synonymer, ligesom der er tegneopgaver og ark til farvelægning.

Med til udgivelsen hører to flotte plakater med illustrationer af alle bogens snakkepakkeord.

Bag bogens remser, sange og sprogaktiviteter står forfatter og bevægelsespædagog Lotte Salling. Ideen er udviklet i samarbejde med børnebibliotekar Bente Bruun og designer, lærer og kunstterapeut Bodil Knutz – og det hele er fantasifuldt og humoristisk illustreret af Marie Zeuthen Andersen og Lene Sørensen, der også har været med i udviklingen af opgaverne.

Bogen er indbundet i et kvalitetsomslag, der gør, at den uden problemer kan slås helt op. På den måde kan den ligge åben foran pædagogen, eksempelvis i en samlingsstund.

Se indholdsfortegnelse og forord til bogen

"SNAKKEPAKKER er et sandt overflødighedshorn af færdige aktivitetsforslag. (…) I SNAKKEPAKKER får pædagogen høj kvalitet og et meget gennemarbejdet materiale. Forslagene stimulerer alle sanser og forholder sig til de seks læreplanstemaer." - JAGOO


Sådan skriver anmelderne:
Marianne Sheldon PPR-Fredensborg kommune

"Snakkepakker er et super opslagsværk at have i alle børnehaver. Det sparer en masse tid i planlægningsfasen af en aktivitet, så der bliver endnu mere tid sammen med børnene (…) den er fyldt med farverige og fantasifulde illustrationer. Til bogen hører en hjemmeside, der er meget nem at navigere rundt på, også den er fyldt med rigtig gode forslag til hvordan man kan arbejde med sproget. Bogen har sparet mig for rigtig meget tidsspild, som jeg ellers ville havde brugt på enten selv at lave rim, eller brugt tid på at finde i andre bøger."

Lektørudtalelsen fra Dansk BiblioteksCenter


"Et gennemarbejdet og let tilgængeligt materiale, der er lige til at tage i brug. (…) Med de 46 emner tages der højde for udvikling af sproglige kompetencer, krop og bevægelse, sociale kompetencer, barnets alsidige og personlige udvikling, natur og naturfænomener samt kulturelle udtryksformer og værdier. (…) Sproget er letlæst, og de enkelte emner er illustreret med små instruktionstegninger eller andet iøjnefaldende."

Folkeskolen.dk

"Det kræver ikke den store teoretiske indsigt at anvende materialet, som er spækket med praktiske aktivitetsforslag - lige til at gå til. Illustrationerne i bogen fortjener en særlig omtale. De er farverige, skæve og fantasifulde og kalder virkelig på min opmærksomhed. Jeg kan lige forestille mig, hvordan børnenes opmærksomhed og rettethed også kan indfanges af illustrationerne, og med afsæt i aktivitetsforslagene er der basis for et udbytterigt og sprogstimulerende samvær mellem børn og voksne."
Læs hele anmeldelsen fra "Folkeskolen"

JAGOO

"SNAKKEPAKKER er et sandt overflødighedshorn af færdige aktivitetsforslag. (…) I SNAKKEPAKKER får pædagogen høj kvalitet og et meget gennemarbejdet materiale. Forslagene stimulerer alle sanser og forholder sig til de seks læreplanstemaer."

Varenr.: 7160-467-2
ISBN: 9788771604672
Udgave måned/år: 04/16
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?