E-bøger og lydbøger

Umiddelbart efter dit køb (cirka 15 minutter) modtager du et link i din mail, hvorfra du kan downloade din e-bog.

Vi anbefaler, at du bruger Adobe Digital Editions her. Husk at vælge det program, der passer til dit system (Windows eller Macintosh).

Her kan du downloade en vejledning, der trin for trin viser, hvordan programmet installeres. Herefter er du klar til at læse din e-bog.

Når du modtager mailen med den indkøbte e-bog, så er det vigtigt, at du ikke klikker på linket. Mailen skal videresendes eller kopieres og sendes til kollegaen, som skal læse e-bogen.

Alle Dafolos e-bøger er beskyttet med DRM-beskyttelse. Det betyder, at din e-bog ”bindes” til det device, du henter den ned på, når du henter den første gang

Hvis du ikke kan få dit link til at virke, og du har fulgt brugervejledningen i den ordrebekræftelse, du har fået, er du velkommen til at kontakte kundeservice på 96206670 eller forlag@dafolo.dk 


(Hvis der opstår fejl, så tag venligst skærm-print af disse).

Kontakt kundeservice på 96206670 eller forlag@dafolo.dk og oplys dit ordrenummer, så hjælper vi dig videre.

Din lydbog sendes til din mailadresse umiddelbart efter dit køb (ca. 15 minutter). Du modtager en mail med link til download af en zip-fil, der indeholder lydbogsfilerne i mp3-format.

Din lydbog leveres som mp3-filer. Disse lydfiler kan afspilles i alle programmer/apps, som understøtter .mp3 (dvs. de fleste medieafspillere). På iOS enheder, som ikke tillader afspilning af downloadede mp3-filer i iTunes, kan du åbne filerne i app'en iZip og afspille derfra. Du kan også overføre mp3-filerne fra computer til iTunes på iOS og afspille filerne derigennem.