Retur & refundering

Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har købt, skal du inden 14 dage efter modtagelsen af dine varer give os besked via e-mail (forlag@dafolo.dk) eller pr. brev (Dafolo A/S, Suderbovej 24, 9900 Frederikshavn, mrk. Returvarer) om, at du ønsker at returnere varen. Inden for yderligere 14 dage skal varen returneres til:
 

Dafolo A/S

Att. Forlaget

Suderbovej 24

9900 Frederikshavn
 

Du skal selv betale returportoen, og du har ansvaret for varen under forsendelsen. Derfor kan det være en god ide at sende returvarer som pakkepost - så har du nemlig postvæsnets kvittering som dokumentation. Det vil lette vores behandling af returordren og minimere ekspeditionstiden, hvis du vedlægger faktura (eller en kopi af fakturaen) for de varer, der returneres sammen med en udfyldt returseddel. Hvis kun en del af det leverede returneres, skal det markeres tydeligt.

 

For bøger, der returneres i ubrugt og salgbar stand tilbagebetales den fulde købspris - dog ikke fragt og leveringsomkostninger.

 

Der er 14 dages retur- og fortrydelsesret på e-bøger, såfremt det tilsendte link ikke har været downloadet.

Hvis din vare har fejl eller på anden vis er gået i stykker, eller ikke svarer til det bestilte, betaler Dafolo returportoen. Det kræver, at du henvender dig til os, pr. telefon eller e-mail, og forklarer problemet. Enten sender vi en returpakkeseddel, som du skal bruge, når du returnerer varerne, eller også laver vi en aftale med postvæsenet om at afhente pakken.