Persondatapolitik for dafoloforlag.dk

Denne persondatapolitik er udarbejdet for at informere brugere af dafoloforlag.dk om, hvordan Dafolo A/S behandler persondata og om, hvordan vi varetager sikkerheden i forbindelse med udveksling af data.


Behandling af persondata

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person. Det kan for eksempel være for- og efternavn og e-mailadresse.

 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan sagtens anvende dafoloforlag.dk uden at fortælle os, hvem du er eller i øvrigt afgive personlige oplysninger.

Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne yde kundeservice, besvare forespørgsler, levere varer og fremsende nyheder.


Dafolo A/S indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • ønsker at blive oprettet som bruger på dafoloforlag.dk
  • foretager betaling af køb med kreditkort
  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
  • tilmelder dig vores nyhedsbrev om udvikling og læring
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via kontaktformularen på dafoloforlag.dk eller pr. e-mail

I alle tilfælde indsamler vi kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse og navn) for at levere den ydelse eller service, som du efterspørger.


Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.dafoloforlag.dk videregives til:

  • DIBS Payment Services til håndtering af betaling med kreditkort
  • Transportører/fragtfirmaer der skal bruge dine personoplysninger for at levere varer eller serviceydelse, som du har bestilt.
  • Samarbejdspartnere eller underleverandører der skal bruge dine personoplysninger for at levere varer eller serviceydelse, som du har bestilt.
  • Trustpilot for at give dig mulighed for at anmelde din købsoplevelse på trustpilot.dk

Trustpilot

I forbindelse med at du foretager en bestilling på dafoloforlag.dk håber vi, at du vil vurdere din oplevelse af købsoplevelsen hos Trustpilot. Nogle dage efter din ordre er afsendt fra vores lager, modtager du en mail med et link, hvor du nemt kan foretage vurderingen og sende den til Trustpilot. Samtidig bliver din anmeldelse synlig på trustpilot.dk.

Vi værdsætter din feedback og læser alle vurderinger, som vi bl.a. bruger til at forbedre webshoppen og vores kundeservice. For at kunne verificere dit kundeforhold hos os, videregiver vi din e-mailadresse og dit ordrenummer til Trustpilot. Trustpilot kan anvende din e-mailadresse til at sikre sig, at du faktisk har handlet hos os, når du laver en anmeldelse. Ordrenummeret benyttes kun som reference til os, så vi har mulighed for at behandle din feedback på bedst mulig vis. 

 

Behandling af dine oplysninger

Vi har indgået en databehandleraftale med Trustpilot A/S. Trustpilot lagrer data i datacentre, som er placeret forskellige steder i verden, blandt andet i USA. Der kan således være tale om overførsel af personoplysninger til tredjeland.

 

Trustpilot A/S overfører ikke relevante data uden for EU og Storbritannien, medmindre Trustpilot har truffet de nødvendige foranstaltninger for at sikre, at overførslen er i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Disse foranstaltninger kan omfatte overførsel af de relevante data til en modtager i et land, som Europa-Kommissionen har besluttet yder tilstrækkelig beskyttelse af personoplysninger eller til en modtager, der har udført standardkontraktbestemmelser vedtaget eller godkendt af Europa-Kommissionen.

 

Dafolo A/S sælger ikke oplysningerne videre til tredjemand. Dafolo A/S videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, f.eks. misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Dafolo A/S.

 


Hvad bruger vi dine persondata til?

For at kunne videreudvikle og forbedre dafoloforlag.dk analyserer vi brugernes anvendelse af sitet. Brugerstatistikken anvendes udelukkende i opsummeret form for eksempel til at se de sider og browsere, der oftest anvendes af vores kunder.

 

Dafolo A/S anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.dafoloforlag.dk. De fremgår af http://www.google.com/privacy.html.

 


Sikkerhed

Dafoloforlag.dk er forsynet med et SSL-certifkat, så dine personlige oplysninger i forbindelse med afgivelse af ordrer og forespørgsler overføres sikkert. SSL står for Secure Sockets Layer, og er en krypteringsprotokol, der sikrer, at kun afsender og modtager kan læse de data, der udveksles.

Desuden er dafoloforlag.dk sikret mod destruktion eller uautoriserede personers adgang ved hjælp af tekniske og organisatoriske procedurer.


Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Dafolo A/S’ vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

 

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til ekspedition af ordrer, fremsendelse af varer eller udsendelse af nyhedsbreve.

 


Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke af dine data vi behandler, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Er du oprettet som bruger på dafoloforlag.dk, kan du under "Min profil" (tjek løsning om dette er korrekt!) se de oplysninger, vi har om dig. Her har du mulighed for at rette eventuelle fejl. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på forlag@dafolo.dk.


Du har ret til at få slettet dine persondata

Du har ret til at få slettet de data, vi har registreret i forbindelse med bestillinger på dafoloforlag.dk 5 år tilbage jf. Bogføringsloven. Når du henvender dig med en anmodning om at få slettet dine persondata, foretager vi sletningen i vores systemer hurtigst muligt.

 

Kontakt

dafoloforlag.dk er ejet af:

 

Dafolo A/S, Suderbovej 24, 9900 Frederikshavn

 

CVR 61 96 66 17

Telefon 9620 6666

Mail forlag@dafolo.dk