Nøglen til læring

– hvordan opmuntrer og inspirerer du til optimal læring?
Format: Bog
Sidetal: 160
Forfatter(e): James Nottingham
kr. 331,50
ekskl. moms
kr. 414,38
inkl. moms

Nøglen til læring - hvordan opmuntrer og inspirerer du til optimal læring? er en inspirerende og praktisk bog, som viser, hvad du kan gøre for at hjælpe børn i alle aldre med at udvikle sig til selvsikre og eftertænksomme elever. De centrale begreber, som behandles i forbindelse med læring, er indstilling, kompetencer og viden.

Bogen tilbyder en række eksempler på, hvordan disse evner udvikles mest effektivt hos børnene. Den viser også, hvordan man opmuntrer børn til selvstændig tænkning og nysgerrighed efter viden, og hvordan man gør børnenes udvikling og læring synlig for børnene selv og de voksne, der underviser dem. Bogen giver på baggrund af den nyeste forskning inden for undervisning og læring inspiration til, hvordan man bedst hjælper børn med at tilegne sig viden effektivt og i samarbejde, og hvordan man arbejder med synlig læring og feedback.

Mit eget mantra har været, at lærere er nødt til at se læring gennem elevernes øjne, og at elever er nødt til at blive deres egne lærere. Nottingham har givet os et formidabelt og effektivt sæt af praktiske ideer til, hvordan vi udvikler den rette opfattelse hos alle, der vil lære. - Fra bogens forord af John Hattie


Sådan skriver anmelderne:
Danske Kommuner, januar 2014

Bogen er en inspirerende og praktisk bog, som viser, hvad vi kan gøre for at hjælpe børn i alle aldre med at udvikle sig til selvsikre og eftertænksomme elever via spørgsmål og fordybelse. Faktisk ser jeg bogen som en ganske god bog også for forældre, der ønsker at støtte deres børn i et godt selvværd. Bogen tilbyder en række eksempler på, hvordan disse evner udvikles mest effektivt hos børnene. Den viser også, hvordan man opmuntrer børn til selvstændig tænkning og nysgerrighed efter viden. 

Lektørudtalelse, Dansk BiblioteksCenter

James Nottingham giver i denne bog værktøjer og ideer til, hvordan man kan guide børn og unge til at udvikle sig til selvsikre og eftertænksomme elever. Bogen er en værktøjskasse af ideer skrevet i et letlæst sprog med mange praktiske eksempler, som gør teorierne nemme at omsætte til virkelighed. Værktøjerne sætter tanker i gang hos læseren og er nemme at overføre til egen undervisningspraksis (…) inspirerede værktøjsbog for lærere og pædagoger, som ønsker at opmuntre og inspirere elever til optimal læring baseret på teorierne om synlig læring. 

Gunnar Green, Folkeskolen.dk

At læse en bog, der både handler om at filosofere med børn og inddrager den viden, John Hattie tilbyder om god undervisning, kan være overraskende læsning - og læring - og i denne bog tilbydes både overraskelser og læringsmuligheder i rigt mål. Det er en øjenåbner. Hovedbudskabet i "Nøglen til læring" er den opmuntring og inspiration, lærere skal skabe, når elever skal lære at lære. Det er en fantastisk god bog, som rigtig mange lærere og lærerstuderende vil være glade for at have læst, når de igen skal i gang med at forberede og gennemtænke deres undervisning. Bogen er godt skrevet, og den er letlæst.

Læs hele anmeldelsen i Folkeskolen

Varenr.: 7372
ISBN: 9788772819648
Udgave måned/år: 11/13
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?