Implementering med effekt E-bog

– Håndbog i implementering på det sociale og pædagogiske område
Format: E-Bog
Sidetal: 224
Forfatter(e): Steen Juul Hansen, Kamille Marie Pöckel, Steffen Kaspersen og Christina Dahl Madsen
kr. 248,00
ekskl. moms
kr. 310,00
inkl. moms

Denne bog er en E-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 1 time. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

Implementering af nye tiltag kan ikke opfattes som en 1:1 overførsel af teori til praksis, og alle organisationer er forskellige. At implementere en ny praksis kræver derfor, at man arbejder systematisk med implementeringsprocessen – der skal tid, tålmodighed og tillidsfuldt samarbejde til. Implementering med effekt handler om, hvordan man kan implementere nye indsatser med effekt, og om hvordan typiske implementeringsproblemer kan håndteres og i bedste fald løses. Bogens forfattere har gennem flere år arbejdet med at udvikle og implementere forskellige indsatser på det sociale og pædagogiske område i den offentlige sektor, og her samles deres erfaringer i en lettilgængelig beskrivelse af, hvordan man kan gribe en implementeringsproces an.

Bogen indeholder praksisnære eksempler på, hvordan medarbejdere og ledere i den offentlige sektor kan omsætte teori til håndgribelige værktøjer, når en indsats skal implementeres ude hos en aftager eller i egen praksis. Bogen præsenterer også en model for bæredygtig implementering samt en række konkrete cases, der giver dig indsigt i, hvordan man forbereder implementering, arbejder med implementeringsteams, ledelsens rolle samt forankringen af den nye praksis i organisationen.

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7234-272-6
ISBN: 9788772342726
Udgave måned/år: 10/22
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?