Tegn i tekst - facitliste

Kundernes anmeldelser
(0 anmeldelser)
Format: Elevmateriale
Sidetal: 48
Forfatter(e): Inge Benn Thomsen
kr. 150,00
inkl. moms

Materialet udgives af forlaget Didactica, som nu er en del af Dafolo Forlag.

Målgruppe: 8.-10. klasse

Systemuafhængigt engangshæfte med øvelser i tegnsætning i overensstemmelse med trinmål for dansk. Vi arbejder med traditionelt, grammatisk komma. Dertil er der opgaver til at opnå færdigheder i basal tegnsætning. Der indledes med og lægges stor vægt på at træne nyt afsnit.

Reglerne er trykt på omslagets flapper, som kan foldes op. Eleverne slår op her, når reglerne skal anvendes. Disse flapper kan også bruges som bogmærke.

Eleverne skal hovedsageligt sætte manglende tegn i tekster. Teksterne i øvelserne svarer til en printet tekst fra en computer. På den måde kan man sidestille elevernes løsning af opgaverne med en form for korrekturlæsning af egne eller andres tekster.

Når stoffet i hæftet er gennemgået, er der en afsluttende, åben opgave. Hver elev besvarer denne opgave ved at skrive en tekst på flere sider, som udgør en fortsættelse af den forudgående tekst. Formålet er, at læreren kan evaluere elevernes opnåede færdigheder.

Peter Heydenreichs festlige tegninger illustrerer den gennemgående historie om to 8. kl. skolekammeraters ferierejse til London. Det er faktisk lidt spændende, og så lærer man samtidig at sætte tegn!

Samme bog som Tegn i tekst med løsningerne trykt med blåt.

Se et uddrag af elevhæftet (klik i hjørnerne for at bladre)
Ingen anmeldelser endnu.
Skriv den første anmeldelse.
Varenr.: di-025
ISBN: 9788779400252
Udgave måned/år: 03/06

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?