Ordet rundt med Bjarne og

Format: Bog
Sidetal: 276
Forfatter(e): Lisbeth Glerup og Anders Bruhn Kristensen
kr. 583,00
ekskl. moms
kr. 728,75
inkl. moms

Ordet rundt med Bjarne og Frida. Ordforråd og sprogtilegnelse for de 5-8-årige er et nytænkende og sprogstimulerende materiale baseret på forskning. Målgruppen er børn i daginstitution og indskoling.

Bogen er bygget op om de to hovedpersoners eventyrlige oplevelser. Her introduceres nye ord, fokusord, som tilegnes i et levende børneunivers, blandt andet gennem fysiske aktiviteter og med mulighed for inddragelse af både tablets og smartboard. Materialet åbner på denne måde op for en helt ny tilgang, som på en varieret og lettilgængelig måde gør ordforrådstilegnelse til en leg.

Ordet rundt med Bjarne og Frida. Ordforråd og sprogtilegnelse for de 5-8-årige består af 28 kapitler af eventyret om Bjarne Rotten og Frida Frølår. Til hvert kapitel følger et varieret program af øvelser med en fast struktur, så man hurtigt bliver fortrolig med formen. Bogen afsluttes med to kapitler, hvor de udvalgte fokusord repeteres.


 

* De henviste videoer er desværre ikke mere tilgængelige. 

Sådan skriver anmelderne:
Karen Porsborg Nielsen, Folkeskolen.dk

Jeg er meget begejstret for materialet, som er sjovt og varieret. De syv-niårige vil have stor glæde af det. Og ikke mindst lære en masse imens.

Læs hele anmeldelsen i Folkeskolen

Irene Bavnhøj Lorentzen, sprogvejleder

Forfatterne har kreeret en færdig opskrift til at øge børns ordforråd. Bogen er lige til at gå ombord i, og det systematiske arbejde med fokusord tager udgangspunkt i læring gennem hele kroppen.


 

Evy Nielsen, pædagog og souschef i Børnehuset Ta’fat

Det er et fantastisk og gennemarbejdet materiale. Arbejdet med at styrke børnenes ordforråd er en af de rigtig svære opgaver i sprogarbejdet, men Frida og Bjarne gør tilegnelsen af nye og forholdsvis svære ord sjovt for børnene og let for sprogpædagogen. Det er lige til at gå til og overskueligt at arbejde med. 

Varenr.: 7362
ISBN: 9788772819457
Udgave måned/år: 07/14
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?