Ledelse i morgen. Nr. 1. September 2019 E-bog

Format: E-Bog
Sidetal: 23
Forfatter(e): Malene Ringvad, Caroline Howard Grøn, Anne Mette Møller, Anne Grosen, Caspar Theut, Thomas Johansen, Søren Kjær Jensen, Micki Sonne Kaa Sunesen, Henrik Dresbøll, Grethe Andersen og Lasse Reichstein
kr. 102,00
ekskl. moms
kr. 127,50
inkl. moms

Dette er et e-tidsskrift
Når du køber e-tidsskriftet, bliver e-tidsskriftet leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-tidsskriftet er DRM-beskyttet, og det bliver derfor låst til én bruger og kan ikke videresendes til andre.


Dette nummer af tidsskriftet Ledelse i morgen indeholder følgende artikler:

Faglig ledelse i skolen

Af Malene Ringvad

Hvad indebærer faglig ledelse i skolen? Denne artikel argumenterer for, at kvaliteten af de pædagogiske ydelser på en almindelig dansk skole langt fra er så høj, som der er ressourcer til – grundet fraværet af en direkte faglig og elevcentret ledelse.

Faglig ledelse: Hvad er det? Og hvordan ser det ud i praksis?

Af Caroline Howard Grøn og Anne Mette Møller

I denne artikel er fokus på, hvordan man forskningsmæssigt arbejder med begrebet faglig ledelse, og hvad det kræver at bedrive faglig ledelse. Hvorfor er begrebet i fokus netop nu, og hvad skal man være opmærksom på for at udøve faglig ledelse?

God skoleudvikling kræver dialog, prioritering og vedholdenhed

Af Anne Grosen og Caspar Theut

Denne artikel har fokus på de forskellige skoleindsatser, der igangsættes af det politiske niveau eller skolerne selv for at styrke elevernes læring og trivsel. Artiklen peger på tre elementer, der kan hjælpe med at skabe en bedre balance i indsatsarbejdet.

Turnaround-ledelse: Når der er behov for en ny retning

Af Thomas Johansen, Søren Kjær Jensen og Micki Sonne Kaa Sunesen

Denne artikel handler om turnaround-ledelse i pædagogiske organisationer og beskriver seks temaer, som hjælper lederen til at ændre kursen i organisationer, hvor arbejdsklimaet er i bund, og har særligt fokus på samarbejdet med medarbejderne.

Få det til at ske - adfærdsledelse og implementering i den lærende organisation

Af Henrik Dresbøll

Denne artikel - den første i en serie på fire artikler – handler om adfærdsledelse og implementering af dette. Hvordan får vi ønsket adfærd til at ske i hverdagen, og hvorfor udfordres vi, når vi skal gå fra strategi til handling?

Anmeldelse af Gør en forskel med distribueret ledelse

Af Grethe Andersen

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7160-080-3
ISBN: 9788771600803
Udgave måned/år: 09/19

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?