Ledelse af forandring i dagtilbuddets hverdag

Format: Bog
Sidetal: 206
Forfatter(e): Susanne Harder og Mai-Britt Herløv Petersen (red.), Bent Suhr, Puk Harboe, Jeanette Svanholm og Astrid Kilt-Lindblad, Sanne Lind og Ida Elbæk
- 30%
kr. 331,50
kr. 232,06
ekskl. moms
kr. 414,38
kr. 290,07
inkl. moms

Denne bog giver nogle bud på, hvordan man kan bedrive faglig ledelse i et dagtilbud, og hvordan lederen kan håndtere nogle af de opgaver og dilemmaer, som de fleste dagtilbudsledere genkender fra hverdagen. Bogens kapitler er bygget op, så de både præsenterer viden fra praksis i dagtilbud, f.eks. gennem cases baseret på interviews med daginstitutionsledere, og viden og teori fra forskning på ledelsesområdet. Derudover præsenteres der i forbindelse med hvert kapitel et relevant praksisnært ledelsesværktøj, der relaterer sig til det enkelte kapitels problemstilling, og som den pædagogiske leder kan bruge i egen praksis.

Bogen er inddelt i tre dele, som hver peger på nogle af de udfordringer, lederne står overfor:

  • Ledelse af kvalitet og forandring i dagtilbud
  • Faglig ledelse af dagtilbud
  • Ledelse af brugere og omverdenen på dagtilbudsområdet

Under de tre hoveddele er der kapitler om ledelse af blandt andet data og dokumentation, vision og værdier, forandringsprocesser, professionelle læringsfællesskaber og evalueringskultur, sampraksis, digital udvikling og samarbejdet med forældre.

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 8028
ISBN: 9788771609318
Udgave måned/år: 01/19
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?