Korrekt stavning - den lille

Format: Bog
Sidetal: 48
Forfatter(e): Ida Elisabeth Mørch
kr. 51,00
ekskl. moms
kr. 63,75
inkl. moms


Antal Pris/stk.
10 kr. 40,00

Korrekt stavning - den lille hjælper er en opslagsbog du kan bruge som hjælp under dit skriftlige arbejde. I bogen kan du finde viden om alle de vigtige retskrivningsproblemer. Du kan for eksempel læse om hvornår ord skrives i et ord, hvornår der skal -r på et ord, og hvornår du skal skrive henholdsvis lægge
og ligge.

Korrekt stavning – den lille hjælper er målrettet folkeskolens udskolingselever og studerende på ungdomsuddannelser, men den kan anvendes af alle der gerne vil have hjælp til dansk retskrivning lige ved hånden.

I serien findes også bogen Korrekt stavning – underviserens håndbog i dansk retskrivning, som behandler den danske retskrivning i dybden. Bogen falder i to dele. Den første del beskriver forudsætningerne for
at kunne give sig i kast med det at lære den danske retskrivning. Den anden del beskriver mere specifikke retskrivningsregler.

Ida Elisabeth Mørch, seniorkonsulent og cand.mag., er ansat ved Dansk Sprognævn, hvor hun er redaktør på sproget.dk og sidder i Sprognævnets spørgetelefon. Hun har tidligere været dansk lektor ved universitetet i Gdansk i Polen samt arbejdet på Center for Læseforskning på Københavns Universitet. Ida har desuden skrevet formidlende artikler og svar til tidsskrifter og fagblade.

Ivar Lærkesen, lektor i dansk ved stx, Campus Bornholm, Rønne

"Et særdeles nyttigt redskab som tager hensyn til en lang række af de mere formelle problemer som er forbundet med skriftlig dansk. Alle elever i gymnasiet, og sikkert også på de ældre klassetrin i folkeskolen, burde have den udleveret. Den er en kæmpe hjælp både for lærer og elev.".

Anne-Marie Meller, skolebibliotekar og lærer på Højmark Skole, Ringkøbing-Skjern

"Den lille hjælper er en rigtig god bog, som eleverne - både i folkeskolen og senere i livet - kan få stor gavn af selv at eje".

Sådan skriver anmelderne:
Læsepædagogen

”Bogen er lille og handy […] Jeg har i mange år været dansklærer i udskolingen, og det er lige præcis det, der bliver spurgt om, som er medtaget i bogen […] Den lille bog er kort og præcis og nem at anvende. Jeg tror, den bliver elevernes lille hjælper. Den kan varmt anbefales.”.

Varenr.: 7459-1
ISBN: 9788771604023
Udgave måned/år: 04/16
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?