Det gode tankesæt

Format: Bog
Sidetal: 83
Forfatter(e): Lene Skovbo Heckmann
kr. 249,00
ekskl. moms
kr. 311,25
inkl. moms

Det gode tankesæt er en håndsrækning til ledere, lærere, pædagoger, studerende og andre med interesse for emnet, som søger viden om og konkrete redskaber til, hvordan der kan arbejdes med det gode tankesæt i skolen. Den introducerer, hvad det gode tankesæt er og giver tips til arbejdet med det i en form, hvor man som lærer eller pædagog kan lade sig inspirere og tilpasse til egen praksis efter behov.

I bogen bliver Carol Dwecks begreber fikseret tankesæt (fixed mindset) og et dynamisk tankesæt (growth mindset) præsenteret, men med en særdeles konkret og praksisnær vinkel med gode redskaber til lærer og elever. Det gode tankesæt er bygget op, så den kan læses i sin helhed fra start til slut, men den kan også bruges som en opslagsbog, hvor den med hvert sit selvstændige kapitel tager fat i disse temaer:
  • Hvad kendetegner det gode tankesæt? 
  • At lære at lære 
  • Det gode tankesæt i klassen 
  • Det gode tankesæt hos eleven
  • Det gode tankesæt hos læreren

Bogens mange redskaber findes digitalt på www.dafolo.dk/dengode, hvorfra de kan downloades, redigeres og printes. Til flere af redskaberne findes konkrete eksempler fra praksis som en hjælp til, hvordan de kan anvendes.

Lene Skovbo Heckmann har arbejdet som lærer i flere år. I dag er hun selvstændig udviklingskonsulent i Danmark og Norge, hvor hun hovedsagelig laver større procesforløb på skoler og i kommuner.

Lene Heckmann har lavet en række vidoer om det gode tankesæt. Vidoerne er lavet i samarbejde med Skolen ved Sorte Hest

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7645
ISBN: 9788771603897
Udgave måned/år: 12/16
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?