Skriv på mange måder Et differentieret materiale til skriftlig fremstilling (1.-2. klasse). Elevhæfte

Kundernes anmeldelser
(0 anmeldelser)
Format: Elevmateriale
Sidetal: 104
Forfatter(e): Sofia Esmann og Laura Emtoft
kr. 97,50
inkl. moms

Minimumskøb: 10 stk.
Skriv på mange måder er et differentieret materiale til 1.-2. klasse i skriftlig dansk. Materialet tager udgangspunkt i fem forskellige genrer, som eleverne sandsynligvis kender til på forhånd, nemlig postkort, kort, sms, opskrift og portræt.

Som følge af den nye folkeskolereform er inklusion blevet yderst aktuelt for lærerne i folkeskolen. Det betyder, at man som lærer skal undervise elever, der før har været placeret i forskellige former for særtilbud og samtidig sikre yderligere faglig progression for både de inkluderede elever og for de elever, der altid har været i folkeskolens almenklasser.

Opgaverne i dette materiale er differentieret på fire forskellige niveauer, så hver enkelt elev kan skrive på eget niveau, selvom der arbejdes fælles i klassen med samme overordnede læringsmål og opgaver. Det er altså samme opgaver, eleverne skal løse, men med forskellige krav til besvarelsen. På den måde udfordres de fagligt dygtige elever, mens de fagligt svage elever støttes.

www.dafolo.dk/skriv findes ekstra differentierede øvelsesopgaver til eleverne. Opgaverne kan bruges som træningsopgaver for de elever, der har brug for eller tid til det.

Laura Emtoft er lektor, cand.pæd. i pædagogik og master i specialpædagogik. Hun underviser ved læreruddannelsen på UC Sjælland og arbejder på en ph.d.-afhandling om inklusion og it-læremidler på Roskilde universitet. Laura har publiceret materialer og videnskabelige artikler med fokus på inklusion, og hun har flere års erfaring som underviser på efter- og videreuddannelsen, blandt andet om inklusion af elever med faglige og sociale vanskeligheder.

Sofia Esmann er lektor, cand.pæd. i dansk og dansk som andetsprog og underviser ved læreruddannelsen på UC Sjælland. Hun har desuden mange års erfaring som underviser på efter- og videreuddannelsen, blandt andet på pædagogiske diplomuddannelser på læsevejlederuddannelsen i forhold til skriftsprogsudvikling. Sofia har publiceret didaktiske materialer, faglige artikler m.m. inden for især dansk og dansk som andetsprog på grundskoleområdet. 'Materialet er fremstillet af to kompetente og erfarne forfattere (...) De har her begået et overskueligt og gennemarbejdet materiale, der skal ses som en håndsrækning til lærere, der vil arbejde med at øge deltagelsen og læringen for alle elever i skriftlig fremstilling i 1.-2. klasse i de fem udvalgte genrer.' - Læsepædagogen

Læs et uddrag af bogen
Ingen anmeldelser endnu.
Skriv den første anmeldelse.
Varenr.: 7431
ISBN: 9788771600926
Udgave måned/år: 03/16

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?