Forebyg skolefravær

Kundernes anmeldelser
(0 anmeldelser)
Format: Bog
Sidetal: 56
Forfatter(e): Mette Nors
Nyhed
kr. 399,00
inkl. moms

Skolefravær og skolevægring er en betydelig udfordring i de fleste danske skoler. Forældre og skoler står ofte magtesløse i forhold til at tackle de elever, der ikke har lyst til eller kan gå i skole.

Kommuner og skoler har derfor brug for at etablere en systematik i forhold til at håndtere de komplekse problemstillinger og udfordringer, der ligger til grund for, at nogle elever har sporadisk eller langvarigt skolefravær.

Forebyg skolefravær er en metodebog til lærere, pædagoger, skoleledere, vejledere og PPR-psykologer fyldt med konkrete værktøjer og praksisnære redskaber til at få eleverne tilbage på rette spor.

Bogen rummer 11 konkrete og kopierbare værktøjer til en systematisk kortlægning af årsager til og mulige løsninger på skolefravær. Værktøjerne er nøje udvalgt, sammensat og bearbejdet af forfatteren, der har flere års erfaring som både proceskonsulent, skoleleder og lærer.

Du finder mange af værktøjerne under fanen Supplerende materialer, og der er adgang til download for den skole/institution, der har købt bogen. Ret henvendelse til forlaget for at få koden.

"En bog om et vigtigt tema – og en håndbog, som giver gode værktøjer til at kortlægge elever med skolefravær. Værktøjerne er konkrete og godt forklaret, og bogen kan bruges som opslagsbog for lærere i skolen og andre."

- Fra bogens forord af Trude Havik, førsteamanuensis i pædagogisk psykologi ved Læringsmiljøsenteret ved Universitetet i Stavanger.

Ingen anmeldelser endnu.
Skriv den første anmeldelse.
Varenr.: 8083
ISBN: 9788772340210
Udgave måned/år: 03/21

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?