Kollegial vejledning som samarbejde

– grundholdninger, metoder og redskaber E-bog
Format: E-Bog
Sidetal: 128
Forfatter(e): Ole Løw
kr. 187,00
ekskl. moms
kr. 233,75
inkl. moms

Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

Bogen er skrevet af Ole Løw, der er autoriseret psykolog med klinisk efteruddannelse og specialistuddannelse i pædagogisk psykologi. Ole har en omfattende erfaring som underviser og vejleder spændende fra folkeskolen, workshops, kursusforløb, læreruddannelsen, pædagogiske diplomuddannelser og kandidatuddannelsen i psykologi. Oles faglige interesse samler sig især om dialogiske og samarbejdende vejlednings- og undervisningsformer samt om kommunikation og interaktion i professionelle relationer.


Sådan skriver anmelderne:
Jørn Nielsen, Pædagogisk Psykologisk Tidsskrift
"Bogen er velskrevet, klar og sammenhængende. Det er tydeligt, at Ole Løw gennem en årrække både teoretisk og praktisk har udviklet et stort overblik over hele det felt, der omfatter procesorienteret arbejde som supervision, vejledning konsultation m.v."
Varenr.: 7234-095-1
ISBN: 9788772340951
Udgave måned/år: 09/20

Ole har senest skrevet ’RELATIONER – kommunikation, interaktion, dialog, anerkendelse & narrativer’ (2019) og er medredaktør og medforfatter til ’Hvorfor går børn i skole?’ (2020).

Ole Løw arbejder freelance med foredrag, workshops, vejledning & sparring.

Se mere her

Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?