KRAP - Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende pædagogik

Kundernes anmeldelser
(0 anmeldelser)
Format: Bog
Sidetal: 206
Forfatter(e): Lene Metner, Peter Storgård
kr. 330,00
inkl. moms

Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik, forkortet KRAP, er et socialpædagogisk koncept, som indeholder det bedste af det, der virker. Den pædagogiske tilgang tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang til andre mennesker, ved en systematisk inddragelse af de kognitive teorier og behandlingsformer samt ved en udpræget vægtning af det positive, det som virker. Konceptet hviler desuden på en konstruktivistisk forståelse af mennesket i dets miljø.

Bogen er skrevet for praktikere inden for de pædagogiske, behandlingsmæssige og undervisningsmæssige felter, bl.a. pædagoger, lærere, ergo- og fysioterapeuter, sygeplejersker, socialrådgivere, social- og sundhedsassistenter.Sådan skriver anmelderne:
Psykolog Nyt

"Bogen kan varmt anbefales til alle praktikere inden for de pædagogiske, undervisningsmæssige og sociale områder - også selv om man ikke ligefrem beslutter at arbejde 'krapsk' på arbejdspladsen. Også til psykologer kan bogen anbefales - særligt dem, der arbejder med kompetenceudvikling inden for de omtalte områder."


- Psykolog Nyt

Folkeskolen

"Alt i alt en flot, skøn og dejlig bog, som enhver lærer inden for specialpædagogikken bør kende."

Læs hele anmeldelsen fra "Folkeskolen


- Heidi Friborg Christophersen, Folkeskolen

Varenr.: 6206
ISBN: 9788772813431
Udgave måned/år: 08/08

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?