Væredygtighed

– Indersiden af bæredygtighed
Format: Bog
Sidetal: 320
Forfatter(e): Center for Væredygtighed (red.)
kr. 308,50
ekskl. moms
kr. 385,62
inkl. moms

BÆREDYGTIGHED er på dagsordenen over det meste af verden.

Nutidens kriser viser, at vi har indrettet vores samfund og levevis på måder, som belaster klima og natur, bidrager til artudryddelse og ulighed mellem mennesker. FN’s 17 verdensmål sætter en ny retning for den samfundsmæssige og økonomiske udvikling.

Men hvad med den menneskelige udvikling?

Hvis vi skal lykkes med de ydre forandringer, har vi behov for en indre omstilling.

VÆREDYGTIGHED peger indad og kan beskrives som indersiden af bæredygtighed.

Begrebet væredygtighed åbner for nye perspektiver, nye tilgange til menneskers væren i verden og ikke mindst vores bidrag til den nødvendige omstilling til en bæredygtig verden.

Væredygtighed er et nyt begreb og er som sådan ikke fasttømret eller fastlåst. I denne bog giver en række indsigtsfulde personer netop deres bud på væredygtighed ud fra deres faglige og personlige ståsted. Og vi kommer vidt omkring – fra meditation og natursyn, til digital dannelse og kvantefysik.

Bogen kan læses fra ende til anden, eller du kan gå til den som et puslespil af emner, du selv sammensætter. Håbet er, at du finder netop de emner og perspektiver, som inspirerer dig til at skabe din egen forståelse og brug af begrebet væredygtighed.

Bogen er skrevet af 25 toneangivende danskere: Center for Væredygtighed (red.), Jacob Aremark, P.C. Asmussen, Anders Holst Bodin, Stine Clasen, Rasmus Ejrnæs, Hans Fink, Jeppe D. Graugaard, Camilla Gregersen, Finn Thorbjørn Hansen, Nina Tofte Hansen, Steen Hildebrandt, Christina Baluna Hostrup, Lars Josephsen, Ole Fogh Kirkeby, Gull-Maja la Cour, Preben Mejer, Steen Møller, Holger Bech Nielsen, Anne Marie Pahuus, Katherine Richardson, Shadman Salih,
Freja Schaumburg-Müller Pallesen, Laura Storm og en ukendt kunstner.

Smugkig i bogen her

 

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 8113
ISBN: 9788772340517
Udgave måned/år: 06/21
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?