Snakkepakkekalender

Format: Bog
Forfatter(e): Lotte Salling
kr. 208,00
ekskl. moms
kr. 260,00
inkl. moms

Denne årskalender er lavet ud fra ord og emner i de to bøger om snakkepakker (Snakkepakker og Flere snakkepakker) – dog med helt nye ideer til kreative opgaver og dialogiske spørgsmål, der lægger op til samtale med børnene. Hvert månedsopslag er flot illustreret med snakkepakkerne og indeholde en ”snakkeremse” til temaet samt ny inspiration til tematisk, struktureret sprogarbejde med børnene. På den måde kan kalenderen hjælpe jer med at holde fokus på sprogarbejdet i det daglige samspil med børnene.

Snakkepakkerne kan med fordel bruges i arbejdet med den pædagogiske læreplan eller børnehaveklassens kompetenceområder, idet hvert emne giver mulighed for at arbejde meget alsidigt, både sprogligt, kropsligt, musikalsk og kreativt, arrangere ud-af-huset-aktiviteter, styrke fællesskabet i den legende tilgang med emnerne og desuden måle, veje, tælle m.m. for at stimulere den matematiske opmærksomhed.

'Året rundt med snakkepakker er en meget inspirerende årskalender med sprogudviklende aktiviteter. (...) Her er super gode idéer til kreative opgaver og dialogiske spørgsmål, der lægger op til samtale med børnene. (…) Jeg er begejstret og glæder mig til at bruge kalenderen.' - Lene Krogh Larsen i Skolestart, april 2017
Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7741
ISBN: 9788771605563
Udgave måned/år: 12/16

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?
Er du underviser?

Få et gratis pensumeksemplar af bogen.

 

Bestil nu